Jõuorganid harjutavad Jõhvis koostegutsemist

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppused Jõhvis.
Õppused Jõhvis. Foto: ERR kuvatõmmis.

Jõhvis toimuvad kolmepäevased sisekaitseõppused «KILP 2015», mille eesmärk on kodanike kaitsmine ja jõuorganisatsioonide ühine edukas tegutsemine võimalikes kriisiolukordades, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Esimese suurema sisekaitseõppuse käigus Ida-Virumaal kustutatakse tulekahju, võideldakse vaenlaste gruppidega ja surutakse maha massirahutusi. Politsei- ja piirivalveametiga (PPA) harjutavad Jõhvis koostegutsemist häirekeskus, päästeamet, vanglate amet ja Kaitseliit, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«Toimub tavaline õppus, kus me teeme oma objektikaitset ja strateegilise infrastruktuuri kaitseharjutamist, nii politsei kui piirivalve ja Kaitseliidu osas on kaasatud üle 700 inimese,» selgitas Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili.

PPA peadirektori Elmar Vaheri sõnul ei näita ohuhinnangud Ida-Virumaal, et õppustel läbimängitavate kriisiolukordade realiseerumisvõimalused ka tegelikult päevakorral oleksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles