Neljandalt korruselt alla kukkunud mees pääses eluga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja.
Kortermaja. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuressaares Uuel tänaval asuva korterelamu neljanda korruse rõdule suitsu tegema läinud 32-aastane mees kukkus reede hilisõhtul rõdult alla, kuid pääses eluohtlike vigastusteta.

«Pole tal eriti viga midagi,» väitis Uus tänav 40 majas korterit üüriv nutta tihkuv naine ajalehele Meie Maa. «Ma olen teda haiglas vaatamas käinud ja ise ta kinnitab, et midagi hullu ei ole, et kõik on korras.»

Majaelanikke vapustanud sündmus toimus reede õhtul kella 23 paiku, kui päev varem Soomest ehitustöödelt naasnud Raimo (32) läks sõbranna üüritud korteri rõdule suitsu tegema ja kui mees oli kahtlaselt kauaks ära jäänud, läks sõbranna rõdule vaatama.

«Hakkasin mõtlema, et kuhu ta jääb ja rõdule minnes avastasin, et ta on alla kukkunud,» meenutas sõbranna. «Kuidas ta sai sealt rõdult alla kukkuda, on tõesti täiesti imelik.»

Mees kukkus alla umbes kümmekonna meetri kõrguselt, kuid õnneks osaliselt murule, mitte täiesti maja ääres olevale kitsukesele betoonkõnniteele.

Ühe majaelaniku sõnul oli vaatepilt päris hirmutav, sest mees tõmbles maas ja tal tundusid olevat luumurrud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles