Enesetapu teinud noormehe arestikambrit kontrolliti 50 minutit enne surnukeha leidmist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Rakvere politsei arestimaja kambris poos end 4. novembri esimesel tunnil üles narkokuriteos kahtlustatav 22-aastane noormees.

Ida prefektuuri pressiesindaja Olja Kivistik ütles täna hommikul Postimehele, et noormees toodi Rakvere arestikambrisse narkokuriteos kahtlustatavana mitu päeva varem, 29. oktoobril kella 11 paiku.

Mehe surnukeha avastati 4. novembril kella 00.50 ajal. Rakvere politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalistuse juht Joel Alla rääkis eile õhtul Kanal 2 saates «Reporter», et noormees oli teinud voodilinast köie, mille ta sidus trellide külge.

«Me ei saa kahjuks öelda, kas see oli nüüd halbade asjade kokkulangemine, aga konkreetne koht, kust inimene pooduna avastati, oli sellise koha peal, mis arestimaja töötajale kahtlust ei äratanud öises vahetuses,» rääkis Alla telesaates.

«Viimati kontrolliti arestikambrit keskööl, samuti on olemas kambrites ka turvakaamerad. Arestimaja sisekorra eeskirja järgi kontrollitakse arestikambreid iga tunni tagant,» sõnas politsei pressiesindaja.

Mehe surnukeha saadeti lahangule. Politsei alustas asjaolude selgitamiseks teenistusliku kontrolli.

Vaata Reporter.ee videot!

Copy
Tagasi üles