Padar: koalitsiooni püsimine selgub lähipäevil

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koalitsioonilepingu allkirjastamine märtsis 2007.
Koalitsioonilepingu allkirjastamine märtsis 2007. Foto: Toomas Huik

Sotsiaaldemokraatliku erakonna esimehe rahandusminister Ivari Padari sõnul selgub lähipäevil, kas valitsuskoalitsioon jääb püsima või laguneb.

«Ei ole ühtegi valitsust, mis oleks igavene, valitsustel ongi omadus, et ühel päeval nad kukuvad,» vahendas ERR Uudised Padari sõnu «Aktuaalsele kaamerale».

«Tahaks väga loota, et praegusel valitsusel oleks jaksu ja elujõudu ka järgmiseks aastaks. Aga eks lähipäevad näita,» sõnas minister.

Reformierakond kritiseeris täna koalitsioonikaaslasi ning rõhutas, et ei ole nõus Isamaa ja Res Publica Liidu ideega tõsta käibemaksu 2 protsendi võrra.

Reformierakonna hinnangul ei soovi IRL arutada sisuliselt ministeeriumide kokkuhoiuvõimalusi, viimane pole aga süüdistustega nõus.

Eile südaööl lõppenud valitsuse kabinetiistungil avati aruteluks taas teemad, milles koalitsioonipartnerid varem kokku olid leppinud.

Täna kella kuue ajal hakkab valitsuskabinet taas kord järgmise aasta riigieelarvet arutama, mis loodetakse riigikogule üle anda 25. septembril, kuid täit kindlust selles ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles