Reisijatele pakutakse sadu eurosid kallimaid asenduslende

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühistatud Estonian Airi viimased lennud.
Tühistatud Estonian Airi viimased lennud. Foto: Erik Prozes

Kui esialgu aitab riik Estonian Airi kliente asenduslendudega, siis alates homsest tuleb inimestel osta uued piletid, mis on märksa kallimad ja mille hinnavahet ei kompenseerita.

«Kui ma nägin, et minu asenduslennu juurdemaksmise hind on 883 eurot kallim – selle summa pean Estravelile juurde maksma –, siis sain aru, et nii Eesti riik kui ka Estravel irvitavad oma klientide üle. Mul on juba korra piletid ostetud ja kui nüüd tahetakse kahetunnise edasi-tagasi lennu eest ligi 900 eurot juurde, siis tunnen, et kõik need reisibürood, Estonian Air ja Eesti riik tegutsevad ainult nii, et saaks veel kõvasti kasumit juurde,» kirjutas üks pahane Postimehe lugeja.

Ta ei ole ainus, kes sama murega silmitsi seisab. Mitmed teised võõrsil elavad inimesed kurtsid mõne aja eest, et kuigi riik lubab juba ostetud piletite eest kolme kuu jooksul raha tagasi maksta, on praegu ostes piletid märksa kallimad ning rahagi ei pruugi laekuda selleks ajaks, kui uued piletid tuleb ära osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles