Vanem meesterahvas ründas grusiine ja nende eesti sõpra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vägivald, foto on illustreeriv.
Vägivald, foto on illustreeriv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei sai eile teate kolmapäevasest vahejuhtumist Tallinnas, kus üks vanem meesterahvas ründas Kristiines grusiine ja nende eesti sõpra.

«Mind ja minu gruusia sõpru rünnati eile õhtul Tallinnas Kristiines. Rääkisin sõpradega inglise keeles ja minu selja tagant lähenes vanem mees, kes tõmbas mind eemale ja kukkus sõimama, et kas me oleme mingid immigrandid. Ma hakkasin temaga eesti keeles rääkima ja ta küsis ähvardavalt, mida ma nende välismaalastega teen seal ja sõimas mind litsiks. Asi kulmineerus sellega, et ta tuli mulle kallale ja lõi jalaga ühte gruusia tüdrukut ja lükkas mu sõpra. Otsustasin politsei kutsuda, mille peale ta seadis kiired sammud tagasitulnud teed mööda,» kirjutas Kadri-nimeline naisterahvas oma Facebooki postituses.

«Missugused haiged raisad siiamaani arvavad, et on okei verbaaselt või füüsiliselt rünnata välismaalasi või antud olukorras ka kaasmaalast, kes astub oma sõprade kaitseks välja? Haige värdjas oled, kes sa hindad inimest tema rassilise või rahvusliku kuuluvuse pärast. Jää koju, ajukääbik, ja rakenda oma vihkavat eestlust enda peal ja mõtle tarkuse üle, mis sul on saamata jäänud,» jätkas naine emotsionaalselt oma postitust.

Põhja prefektuuri pressiesindaja ütles Postimehele, et korrakaitsjatele on esitatud juhtunu kohta avaldus, ja lisas, et keegi vigastada ei saanud.

Politsei tegeleb praegu vahejuhtumi asjaolude väljaselgitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles