Tööde tõttu piiratakse maanteedel liikluskiirust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Maanteeamet annab ülevaate Eestis tehtavatest teetöödest.

Varahommikul enne kella kuut sadas hooti vähest vihma ja nähtavust piiras paiguti udu. Teekatted maanteedel olid märjad või niisked. Teepinna temperatuure mõõdeti +2 kuni +4 kraadi.

Täna õhtul kella 20.30-st kuni reede kella 22-ni on remonttöödeks liiklusele suletud Rapla maakonnas Kernu-Kohila maantee kilomeetril 15,2 asuv Kohila raudteeülesõit. Ümbersõit toimub Aandu-Rootsi kaudu.

Kell 9-14 on teetruubi ehituseks liiklusele suletud Jõgeva maakonnas Kivimäe-Ehavere maantee kilomeetril 1,5. Ümbersõit toimub Luua kaudu.

Põrkepiirdeid paigaldatakse Lääne maakonnas Risti-Virtsu maantee 21. kilomeetril Üdrumal. Kiiruspiirang 50 km/h.

20. novembrini on kaevetööde tõttu piiratud kiirust 30 km/h Harju maakonnas Jüri-Vaida maantee 1. kilomeetril Jüril.

Järva maakonnas Järva-Jaani - Pikevere maantee Järva-Jaani ja Karinu vahelisel lõigul (kilomeetrid 2,2-4,5) on teeäärsete puude raietööde tõttu piiratud kiirust 50 km/h.

Andurite paigalduse tõttu teekattesse on täna Saare maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 119. kilomeetril Valjalas piiratud kiirust 30 km/h ja tööde tsoonis on üks sõidurada suletud.

Liiklejatel tuleb täna tähelepanelik olla Järva maakonnas Lokuta-Roovere maantee esimesel üheksal kilomeetril. Toimuvad mõõtmistööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles