Keskerakonna esimeheks kandideerivad ka Vitsut, Stalnuhhin, Toom ja Loone

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Vitsut.
Toomas Vitsut. Foto: Videokaader

Kui juba varem olid Keskerakonna esimeheks pürgimisest teatanud partei praegune liider Edgar Savisaar, aseesimees ja riigikogu fraktsiooni juht Kadri Simson ning riigikokku kuuluv Jaanus Karilaid, siis eile lisandusid neile veel Toomas Vitsust, Mihhail Stalnuhhin, Yana Toom ja Oudekki Loone.

Tallinna linnavolikogu kauaaegne juht, praegu riigikokku kuuluv Toomas Vitsut ning riigikogu liige Mihhail Stalnuhhin otsustasid kandideerida Keskerakonna esimeheks Kadri Simsoni toetuseks.

Stalnuhhini kandidatuuri seadsid eile üles parlamenti kuuluvad Mihhail ja Valeri Korb. «Kadri Simson on algatanud väga õige arutelu, kuidas kaasata senisest enam inimesi erakonna juhtimise juurde. Samuti vajame edasiminekut Eesti eri kogukondade ühendamises. Ma näen Simsonis tahet selle nimel pingutada ning soovin omalt poolt taolise debati laienemisele kaasa aidata,» selgitas Stalnuhhin pressiteates oma otsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles