Vakra tahab Nõmme keskusesse avalikku käimlat

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme keskus.
Nõmme keskus. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra soovib, et linna kommunaalamet paigaldaks linnaosa keskusesse avaliku käimla, sest Nõmmel puudub ööpäevaringselt avatud välitualett.


Vakra sõnul pöördub linnaosavalitsuse poole viimasel ajal aina rohkem kodanikke murega, et Nõmme keskuses puudub välikäimla. Probleem on väga tõsine, sest Nõmmel ei ole ühtegi avalikku käimlat, mis oleks puhas ja hooldatud ning avatud ööpäevaringselt.

Linnaosavanema sõnul on inimestel küll võimalus kasutada tualetti Nõmme turul, kuid turg suletakse juba kell viis.

«Peale Nõmme keskust külastavate inimeste on meie poole pöördunud ka kaupluste omanikud, kelle territooriumil käivad inimesed oma maiseid vajadusi rahuldamas,» märkis Vakra.

Ta lausus, et mullu paigaldati Nõmme keskusesse plastikust mobiilne välikäimla, mis kohati leevendas probleemi, kuid käimla oli pidevalt pikali lükatud ning viimaks süütasid vandaalid selle põlema.

Vakra hinnangul peaks igas suuremas keskuses olema avalik WC. «Seega palume kaaluda võimalust ehitada Nõmme keskusesse käimla, mis oleks avatud kõigile soovijatele,» märkis ta kirjas kommunaalametile.

Vakra sõnul oleks käimla jaoks sobilik koht Jaama tänav 18 ala, kuhu on projekteeritud ka välikäimla kommunikatsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles