Politsei lõpetas Rannu vallas neli inimelu nõudnud avarii uurimise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal Rannu vallas hukkus augustis vastu puud sõitnud autoskaks 15-aastast tüdrukut ja kaks 23-aastast meest.
Tartumaal Rannu vallas hukkus augustis vastu puud sõitnud autoskaks 15-aastast tüdrukut ja kaks 23-aastast meest. Foto: Margus Ansu

Lõuna prefektuur lõpetas tänavu suvel Tartumaal Rannu vallas nelja noore inimese elu nõudnud liiklusõnnetuse uurimise.

«Uurimise käigus kogutud tõendid kinnitasid, et sõidukijuht juhtis autot olles alkoholijoobes, lisaks ei olnud tal juhtimisõigust. Sõidukijuht kaotas lauges kurvis sõiduki üle juhitavuse ning sõitis vastu puud,» ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Kristina Kostina BNSile.

Veel uurimise ajal lükkasid õiguskaitseasutused ümber kogutud tõendite alusel väite teise sõiduki osaluse osas. «Kuna kahtlustatav sai surma, siis andis prokuratuur politseile loa kriminaalmenetluse lõpetamiseks,» ütles Kostina, lisades, et kriminaalmenetluse lõpetamise määrus ei ole veel jõustunud.

Üliraske liiklusõnnetus juhtus 4. augusti õhtul kella 20.52 ajal Rannu vallas Vehendi külas Vallapalu-Rannaküla tee 2,5 kilomeetril, kus Audi kaotas lauges kurvis juhitavuse ja sõitis paremale teelt välja vastu puud.

Auto roolis olnud 23-aastane Randy, tema kõrval istunud sama vana Sven ning auto tagaistmel viibinud 15-aastased Getter ja Elisa-Angelika hukkusid sündmuskohal. Korduvalt liiklusrikkumiste eest nii väär- kui kriminaalkorras karistatud noormehel puudus juhtimisõigus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles