Töötaja rendile

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Estonian Airi riismetelt võrsus imekiiresti kaks tööjõurendiettevõtet, kes vahendavad piloote ja salongipersonali ning lennufirmasid. Renditöötaja ja nn hariliku töötaja peamine erinevus seisneb selles, et esimesele annab tööülesandeid kaks ettevõtet.

«Best Crew OÜ aitab Estonian Airi töötajail ootamatu töökaotusega toime tulla ning pakub nii pilootidele kui ka salongipersonalile uusi võimalusi,» põhjendas rendifirma loomist Best Crew OÜ asutaja Jaanus Orusalu. Ettevõte pakub lennufirmadele tööjõudu ning loodab esimeseks kliendiks Nordic Aviation Groupi.

Orusalu sõnul võidaksid sellest nii endised Estonian Airi töötajad, uus lennufirma kui ka Eesti riik. «See lubab töötajatel jääda pere lähedale ja riik saaks kõrgepalgaliste pilootide maksud,» rääkis ta. Lisaks aitab uus ettevõte tema sõnul leida tööd äsja kooli lõpetanud lenduritel, keda koolitas Eesti riik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles