Tartus hukkus politseisõidukilt löögi saanud mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefekt Tarmo Kohv selgitas 21. novembri varahommikul Tartu kesklinnas politseisõiduki ja jalakäijaga juhtunud traagilise liiklusõnnetuse asjaolusid.
Lõuna prefekt Tarmo Kohv selgitas 21. novembri varahommikul Tartu kesklinnas politseisõiduki ja jalakäijaga juhtunud traagilise liiklusõnnetuse asjaolusid. Foto: Margus Ansu

Tartus sõitis laupäeva öösel alarmsõitu teinud politseibuss Riia mäe ülekäigurajal otsa 20-aastsele mehele, kes hukkus sündmuskohal. Õnnetuse hetkel ülekäigurada ületanud teine noormees vigastada ei saanud.

Õnnetusse sattunud politseibuss liikus mööda Riia tänavat kesklinna suunas ning alarmsõitu tehes kasutati vilkureid, kuid mitte sireeni.

Postimehele teadaolevalt olid noormehed sõbrad ja tartlased. Pärast õnnetust kinnitas tervelt pääsenud noormees, et nad märkasid lähenevat politseiautot, kuid ei arvanud, et see jõuab ülekäigurajale nii kiiresti.

Copy
Tagasi üles