Amet otsib Songisepale ja Lõugasele asendajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo.
Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo. Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Tallinna transpordiameti juhataja Andres Harjo kinnitas, et oma kohast ilma jäänud Mati Songisepa ja Vello Lõugase asemele uute töötajate leidmiseks konkurssi ei korraldata, vaid püütakse personaliotsingu kaudu sobivad inimesed palgata.

Harjo sõnul tuleks konkurss välja kuulutada linnaamaeti juhataja kohale inimese leidmiseks, kuid ametnike puhul seda teha vaja ei ole.

Ta lisas, et Songisepa ja Lõugase asemele on loomulikult vaja uued töötajad leida, kuid samas tahab ta ka transpordiameti struktuuri veidi muuta. Nimelt peaks ära kaduma liiklusteenistus, mille direktor oli Songisepp. Jääb vaid liikluskorralduse osakond, millele on vaja leida juhataja. Peale selle tuleb osakonda lisaks palgata veel üks peaspetsialist. See muudatus on aga alles kavandamisel.

Praeguseks on Harjo palganud koosseisuvälisena tööle ühe inimese, kes aitab liikluskorraldajatel igapäevatööd teha.

«Ega ma käed rüpes ka istunud ole,» ütles Harjo. «Olen liiklusvaldkonna spetsialistidega nõu pidanud ja mõnede inimestega ka läbirääkimisi pidanud. Valdkod on huvitav, aga ka vastutusrikas ja pingeline. Need, kellega olen vestelnud, on võtnud mõtlemisaega.»

Songisepp esitas ise ametist lahkumise avalduse, mille Harjo pidi ka rahuldama, kuna kuu aega sai täis ning Songisepp on ikka haige. Lõugase lasi Harjo eelmisel nädalal töölt lahti. Mõlemale mehele on esitatud kahtlustus pistise võtmises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles