Tondi tänav on veeavarii tõttu reede hommikuni suletud

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd.
Teetööd. Foto: Eeva Kaun

Tallinna Vesi teatas, et veeavarii likvideerimine Tondi tänaval võtab esialgu arvatust rohkem aega ning seetõttu on seal liiklus häiritud veel homme hommikulgi.

Täna õhtul alates kella 19 suletakse liiklusele Tondi tänava lõik Lõokese ja Seebi tänavate vahel. Ümbersõiduks on võimalik kasutada Kotka ja Lõokese tänavaid ning Linnu teed.

Niikauaks kui teelõik on suletud, suunatakse ümber ka bussiliin nr 23, millel jäävad ära Tondi, Ööbiku ja Kotka peatused. Ümbersõit toimub mööda Linnu teed ning Nõmme teed, kus buss peatub samades peatustes, kus buss nr 17.

«Palume liiklejail arvestada liikluskorralduse muudatusega ning võimalusega, et teelõik jääb suletuks ka hommikuseks tipptunniks. AS Tallinna Vesi vabandab teelõigu sulgemisega seonduvate ebamugavuste pärast,» ütles Tallinna Vee kommunikatsioonijuht Mariliis Mia Topp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles