Lapsele kukkus koolis vaheseina detail pähe

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahumäe põhikooli renoveerimistööd 2006. aastal. Vaade võimlale.
Rahumäe põhikooli renoveerimistööd 2006. aastal. Vaade võimlale. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Rahumäe põhikoolis juhtus kolmapäeval õnnetus, kus 3. klassi õpilasele kukkus tunni ajal peale lükandvaheseina detail, mis tekitas talle neljasentimeetrise peahaava. Hoone haldaja Riigi Kinnisvara AS (RKAS) tunnistas, et detail oli ilmselt renoveerimistööde käigus valesti kinnitatud.

«Poiss on kodus ja pea on ära õmmeldud. Nüüd peab ta 48 tundi väga ettevaatlik olema. Aga see selleks, võib-olla läks õnneks, et pealuu katki ei läinud,» rääkis 9-aastase poisi murelik vanaema Elle Topaas.

Rahumäe põhikooli direktor Kairi Jakobson ütles, et kooli auditooriumis kukkus tunni ajal alla lükandseina detail, mis on eraldi seina külge kinnitatud. Selle tõttu sai kannatada 3. klassi poiss, kellele kooli medõde kutsus viivitamatult kiirabi. «Lapsele osutati esmaabi ja saadeti seejärel koju,» lisas Jakobson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles