Siret Kotka: kapo on saatnud Keskerakonda oma agendid

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Siret Kotka
Edgar Savisaar ja Siret Kotka Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kaitsepolitsei (kapo) on liiale läinud Keskerakonnaga seotud tegevuses, kuna kapo on saatnud Keskerakonda oma agendid Võrumaa ettevõtja Jüri Luige ja Ivor Onksioni näol, kes põhimõtteliselt surus Hannes Rummi erakirjad Priit Toobali ja Lauri Laasi kätte, leidis Keskerakonna värske aseesimees Siret Kotka.

«Kas seda ei ole liiga palju, kui kaitsepolitsei saadab oma agendi meile ja pärast seda korraldab Keskerakonna büroos läbiotsimise 500 euro valguses, kuhu on kaasatud 20 meest,» küsis Kotka Vikerraadio saates «Uudis+», vahendab ERRi uudisteportaal.

Kapo agendi all pidas Kotkas silmas Võrumaa ettevõtjat Jüri Luike, kes andis Keskerakonnale annetuse sildi all 500 eurot.

«Onksion saadeti meile lehvitama oma kirjadega ja põhimõtteliselt Onksion surus need kirjad nii Toobalile kui Laasile pihku ning pärast seda mõistab riigikohus Toobali süüdi,» rääkis Kotka.

Samas ei öelnud värske Keskerakonna aseesimees otse välja, et kaitsepolitsei on erakonnaliikmeid süüdi lavastanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles