Tallinna noormees pussitas arvutimängust alanud tülis venda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Harju maakohus karistas eelmisel nädalal tingimisi vangistusega noormeest, kes läks arvutimängu mängides oma vennaga tülli ja tekitas talle noahoobiga eluohtlikke vigastusi.

Veretööni viinud sündmused sai alguse tänavu 29. märtsi öösel Tallinnas Mustamäel asuvas korteris, kus 1985. aastal sündinud Roman ja tema vend Gennadi mängisid arvutimängu. Peagi läksid mehed tülli ning Gennadi lõi lahtise käega Romanile vastu nägu.

Kui Gennadi lööki kordas, läks Roman sektsioonkapi juurde, võttis Gennadi nugadekollektsioonist ühe väitsa ja pussitas venda rinda. Gennadi sai raskeid vigastusi, kuid meedikutel õnnestus tema elu päästa.

Esmaspäeval mõistis Harju maakohus Romani süüdi eluohtlike tervisekahjustuste tekitamises ning määras talle lühimenetluse korras kahe aasta ja kaheksa kuu pikkuse tingimisi vangistuse nelja-aastase katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles