Parts: iga Estonian Airi paigutatud euro pidi kolm eurot tagasi tooma

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: Viktor Burkivski

Euroopa Kontrollikoja liikmeks pürgiv ekspeaminister ja endine majandusminister Juhan Parts (IRL) ütles, et väited, justkui oleks valitsus Estonian Airi puhul tahtlikult seadusi eiranud, on jama.

Juhan Parts rääkis «Terevisioonis», et valitsuse arvestuse järgi pidi iga Estonian Airi paigutatud euro kolm eurot tagasi tooma, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal.

«Me arvestasime seda, et pika pikas perspektiivis on lennuühendused strateegiline probleem Eesti jaoks, me oleme maailmas 120. jne,» kõneles Parts.

Parts möönis, et tõenäoliselt oli Estonian Airi äriplaan liialt optimistlik, arvestades üldist majanduslikku keskkonda ning tuli ette asju, mida ei osatud ette näha.

«Aga kindlasti ei saa öelda seda, et nõukogu või juhatus olid kuidagi pahatahtlikud. Selline etteheide ei ole adekvaatne,» rõhutas saatekülaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles