Uus ajakiri räägib vanadest asjadest

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvikus Maiasmokk esitleti novembris uue ajakirja "Pööning" esimest numbrit. Toimetajad Karola Mursu ja Heli Nurger tagaplaanil. Heli tütar Leele (8) on ajakirja nime autor.
Kohvikus Maiasmokk esitleti novembris uue ajakirja "Pööning" esimest numbrit. Toimetajad Karola Mursu ja Heli Nurger tagaplaanil. Heli tütar Leele (8) on ajakirja nime autor. Foto: Peeter Langovits

Kultuuriväärtuste ajakiri Pööning

Väljaandja MTÜ Väärt Vanad Võtted, toimetajad Karola Mursu ja Heli Nurger

Aastas ilmub neli numbrit

Novembris lugejateni jõudnud ajakiri Pööning nimetab end toimetuse juhtkirjas «kultuuripärandi koduks». Küllap see on täpne määratlus, vähemalt esimeses numbris on küllaga nii kultuuri, pärandit kui ka kodust tunnet.

90-leheküljeline kvaliteetpaberil ajakiri jättis kohe hea mulje tänu kvaliteetsetele fotodele (Rasmus Jurkatam, Kaido Haagen) ning Angelika Schneideri tundlikule kujundusele. Lihtne, hõlpsasti loetav kirjatüüp ja õhuline makett kutsuvad lugema. Tõsi, selle viimase tõttu jääb mõni foto päris tillukeseks, ehkki ta pole vähem tähtis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles