Karis: Partsi kogemus on piisav tööks kontrollikojas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Karis
Alar Karis Foto: Jaanus Lensment

Riigikontrolör Alar Karis märkis eile õhtul rahandusminister Sven Sesterile (IRL) saadetud kirjas, et tema hinnangul on riigikogu liikme Juhan Partsi (IRL) töökogemus piisav ja sobilik tööks Euroopa Kontrollikojas, kuid poliitiline otsus on siiski valitsuse ainupädevuses.

Sester palus riigikontrolöril kujundada Partsi asjus arvamus seoses sooviga alustada valitsuses arutelu Partsi kui võimaliku kontrollikoja liikme kandidaadi teemal. Eile kinnitas Sester riigikontrolörile, et tal ei ole peale Partsi teisi kandidaate ja ta ei kavatse tema kandidatuuri tagasi võtta, teatas riigikontroll.

Riigikontrolör avaldas neljapäeval lootust, et peagi selgub, kas Partsi võimalikule kandidatuurile lisandub veel keegi või mitte. Praegu ei ole aruteludes kontrollikoja liikme võimaliku kandidaadi teemal uut arengut täheldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles