Spordi lühiuudised

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saskia Alusalu
Saskia Alusalu Foto: Tairo Lutter

Alusalule MK-etapilt 18. koht

Saksamaal Inzellis toimuval kiiruisutamise MK-etapil piirdus Saskia Alusalu naiste 3000 meetri distantsi B-võistluses ajaga 4.19,68 ja 22 võistleja seas 18. kohaga. Mullu detsembris Berliinis püstitatud Eesti rekordile jäi Alusalu seekord alla 4,27 sekundiga. Marten Liiv tegi meeste 500 meetri B-divisjoni võistluses kaasa esimese sõidu ja läbis distantsi tulemusega 36,35. Liivi tippmark on tänavu oktoobris samuti Inzellis näidatud aeg 35,99. Kiireimat aega näitas seekord itaallane David Bosa (35,21).

Tolmoff jõudis poolfinaali

Kati Tolmoff pääses Iirimaal Dublinis tugeva tasemega sulgpalli Euroopa karikaetapil poolfinaali. Veerandfinaalis alistas Tolmoff veenvalt taanlanna Julie Finne-Ipseni 21:12, 21:9. Poolfinaalis kohtub Tolmoff maailma edetabelis 62. kohal oleva taanlanna Natalia Koch Rohdega. Tolmoff on küll sel aastal võitnud turniiri Türgis, kuid nii suure auhinnafondiga võistlusel pole ta tänavu veel nii kõrgele jõudnud. Maailma edetabelisse lisanduvad punktid aitavad Tolmoffi lähemale ka Rio olümpiapiletile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles