Kohus saatis poisse seksuaalselt ahistanud mehe pikaks ajaks vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus
Ahistaja ohver. Pildil on illustratiivne tähendus Foto: Panther Media/Scanpix

Harju maakohus näitas teisipäeval üles karmust koolipoisse seksuaalselt ahistanud mehe suhtes, saates varem karistamata mehe enam kui neljaks aastaks trellide taha.

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt pakkus Ants 2011-2015 Tallinnas ja Viimsis mitmele 9-13-aastasele poisile raha ja asju selle eest, et nad lubaks endaga toime panna erinevaid seksuaalse iseloomuga tegusid. Peamiselt seisnesid need teod seksuaalses ahvatlemises, näiteks palus ta poistel suguelundi paljastada ja tegeles nende nähes enese seksuaalse rahuldamisega. Samuti tegi ta poistele ettepanekuid oraalvahekorraks. 

Põhja ringkonnaprokurör Andra Sild taotles Antsule lühimenetluses lõplikuks kandmisele kuuluvaks karistuseks viieaastast vangistust. Kohus oli teisipäeval otsust langetades veidi leebem, saates Ants neljaks aastaks ja neljaks kuuks trellide taha. Mehe karistusaja alguseks luges kohus tänavu 13. mai, kui ta kinni peeti.

Ants on varem kriminaalkorras karistamata, ta tunnistas ja kahetses oma tegusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles