Varvara tapmisloos pole jätkuvalt kahtlusaluseid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht, kust leiti Varvara Ivanova surnukeha
Koht, kust leiti Varvara Ivanova surnukeha Foto: Irina Kivimäe

Kuigi väikese koolitüdruku Varvara tapmisest Narvas on möödunud juba üle kolme aasta, pole politseil süüasjas jätkuvalt kahtlusaluseid.

«Varvara tapmist uuritakse endiselt, hetkel ei ole alust kedagi kahtlustada,» ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Jelena Filippova.

Ta kinnitas, et prokuratuuril ega politseil ei ole alust seostada Varvara tapmist ja kolmapäeval Narvas surnuna leitud 14-aastase Darja juhtumit.

Üheksa-aastase Varvara alasti surnukeha leiti 2012. aasta 23. märtsil Narvas 26. Juuli tänaval asuva jäähalli lähedalt. Kohast, kus last teadaolevalt viimati elusana nähti, ei olnud surnukeha kaugel. Politsei oli sama kohta ka juba varem kontrollinud, kuid kuna surnukeha lebas lume all, siis tüdrukut kohe ei leitud.

Varvara jäi kadunuks 2012. aasta 18. märtsil Narvas. Hiljem otsisid lisaks arvukatele politseinikele last ka kümned vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles