Narva on vapustatud

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Postimehe ajakirjanikest näitas uurijatele kätte, kus asub asitõend – naisterahva jalats. Pildil on näha toiminguid läbiviivaid politseinikke.
Üks Postimehe ajakirjanikest näitas uurijatele kätte, kus asub asitõend – naisterahva jalats. Pildil on näha toiminguid läbiviivaid politseinikke. Foto: Liis Treimann

Üleeilne teade möödunud reedel Narvas kadunuks jäänud Darja (14) surnuna leidmisest Pähklimäe terviserajal jahmatas kohalikke. «Kohutav,» kostab neil päevil kõikjalt.

Alles hiljuti, 2012. aastal teatati tapetud üheksa-aastase Varvara lume alt leidmisest, mis jättis narvalaste hinge sügava armi. Ja osa Narva elanikke seostabki viimase traagilise uudise kolme aasta taguse, senini lahendamata juhtumiga.

«On ju seni teadmata, kes tappis toona väikese Varvarakese. Muidugi on praegu veel vara öelda, kas too noor tüdruk (Darja – toim) tapeti, aga raske on uskuda, et ta lihtsalt kadus sinna parki,» ütles eakas Lareida.

Copy
Tagasi üles