Eesti tantsija võistleb Läti riigi eest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tango tantsijad.
Tango tantsijad. Foto: Corbis/Scanpix

Rapla noormees Alari Liiv, kelle senine tantsupartner pidi tervise tõttu tantsuspordist loobuma, esindab koos oma uue tantsupartneriga nüüd võistlustel Lätit.


«On harjumatu ja pole hea tunne teise riigi esindajana üles astuda, aga muud teed polnud, et jätkata. Me küll püüdsime, aga Alari uut tantsupartnerit, Läti kodanikust riialannat Jekaterina Perederejevat ei õnnestunud veenda Eesti all võistlema,» selgitas Alari ema Aime Liiv ajalehele Nädaline.


Pärast senise partneri loobumist polnud noormehel uue leidmine kuigi lihtne.
«Suvel kuulsin, et ka Jekaterinal pole enam partnerit ja siis pöördusingi tema poole ettepanekuga koos võistlema hakata,» ütles Alari Liiv.


Koostöö uue tantsupartneriga on alanud edukalt, septembri algul Itaalia kuurortlinnas Cervias aset leidnud rahvusvahelisel võistlusel saavutas paar standardtantsudes kolmanda koha.

Paari ootab ees mitu kaalukat rahvusvahelist võistlust, oktoobri algul toimub Londonis võistlus International, järgmisena Blackpooli ja Bournemouthi UK võistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles