Tikerpuu: rõõmuprogramm vähendaks koolivägivalda

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anniki Tikerpuu
Anniki Tikerpuu Foto: Erakogu

Sotsiaalministeerium kiidab Eesti Õpilasesinduste Liidu algatust käivitada üle-eestiline koolirõõmu programm ning leiab, et see oleks ühtlasi üks vahend koolivägivalla vähendamiseks.

«Õpilasliidu idee koolirõõmu programmi käivitamise osas on väga positiivne ning noorte omaalgatus on suurt tunnustust vääriv,» ütles Postimees.ee’le sotsiaalministeeriumi laste ja perede osakonna juhataja Anniki Tikerpuu.

«Koolikeskkonnas õpilaste turvalisuse suurendamine ja sisekliima parandamine on väga vajalik, iseäranis arvestades viimasel ajal meedias kajastamist leidnud koolivägivalla juhtumeid.»

Ta ütles, et ministeerium ootab huviga õpilasliidu ettepanekuid programmi osas, et nendega lähemalt tutvuda ning selle põhjal seisukoht kujundada.

«Hindame kõrgelt noorte initsiatiivi neid puudutavates küsimustes kaasa mõelda ja rääkida ning noorte ettepanekuid tuleb tõsiselt arvesse võtta.»

Täna pöördub EÕEL haridus- ja teadusministeeriumi, sotsiaalministeeriumi, koolijuhtide ühenduse ja õpetajate liidu poole ettepanekuga käivitada riiklik koolirõõmu programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles