Uus Apple TV ei kuule mind üldse

Kuldar Kullasepp
, reklaamtoodete ja eriprojektide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuel Apple TV-l on uuenenud põhimõtteliselt kõik, kuid toote üks kesksemaid osi, Siri hääl juhtimine, Eestis veel ei tööta.
Uuel Apple TV-l on uuenenud põhimõtteliselt kõik, kuid toote üks kesksemaid osi, Siri hääl juhtimine, Eestis veel ei tööta. Foto: Apple

Olgu igaks juhuks kohe öeldud, et Apple TV ei ole kauaoodatud Apple’i toodetud teler. Sellenimelist teleriga ühendatavat meediamängijat on ettevõte tootnud juba kaheksa aastat ja praegu müügil olev mudel on tootesarja neljas põlvkond.

Kui seni on Apple toodet pigem n-ö hobiks pidanud, siis nüüd on tehtud suur samm edasi ning Apple TVst on saanud uuendusmeelne ja tähelepanuväärne toode. Suursuguste lubaduste poolest tuntud Apple nimetab seda telerivaatamise revolutsiooniks. Pärast seadme nädalast katsetamist ei saa selliste avaldustega päris nõus olla, vähemalt Eestis. Mis Eesti siia puutub? Sellest veidi hiljem.

Esmalt toote headest külgedest. Uus Apple TV on teinud tõepoolest suure edasimineku ja otsesed konkurendid nagu Ameerika Ühendriikides populaarsed Roku ja Amazoni Fire TV peavad muretsema. Uuendatud on riistvara, mis võimaldab võimsamaid lahendusi, kui ka tarkvara: kasutusel on uus operatsioonisüsteem tvOS, mis on nutiseadmetes kasutatava iOSi mugandus. Apple TV uus kasutajaliides näeb väga kena välja ja uus puutetundliku plaadiga juhtimispult võimaldab seadet intuitiivselt kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles