Pirital saab neljapäevast uisutada

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita spordikeskuse liuväli.
Pirita spordikeskuse liuväli. Foto: Toomas Huik

Neljapäevast, 17. detsembrist on Pirita Spordikeskuses avatud Tallinna suurim valgustatud välisliuväli koos uisulaenutusega –uisutama on oodatud kõik suured ja väikesed uisusõbrad koos peredega.

Pirita Spordikeskuse liuväli suurusega 42x42 meetrit asub Pirita jõe kaldal, aadressil Rummu tee 3. Liuvälja kassa ja uisulaenutus asuvad Pirita Tervisespordi Maja I korrusel ning on avatud iga päev kella 10-22, sissepääs ja uiskude väljaandmine kuni kella 20.45, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Liuvälja kasutus maksab 1 tund 2,50 eurot. Uisulaenutus maksab isikuttõendava dokumendi esitamisel 1 tund neli eurot. Soodushind õpilasele, üliõpilastele ja pensionäridele, soodustust tõendava dokumendi esitamisel 2,50 eurot.

Eelkooliealistele lastele toimub laenutus lapsevanema dokumendi alusel. Laenutuses on iluuisud nr 24,5-42 ja hokiuisud nr 35-47. Külmutusseadmed tagavad liuvälja toimimise sobivate ilmade puhul kuni märtsini.

Lisainfot saab telefonil 600 8333.

Kesklinnas on juba avatud ka Harju tänava uisuplats, mis ootab uisusõpru iga päev kella 10-22. Koolidel on sel aastal võimalus tulla uisutama esmaspäevast reedeni juba alates kella üheksast hommikul kuni kella viieni. Lisainfot leiab liuvälja kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles