Spordi lühiuudised

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Björndalen.
Ole Einar Björndalen. Foto: SCANPIX

Björndalen taas poodiumil

41-aastane laskesuusatamise legend Ole Einar Björndalen näitab käimasoleval hooajal endiselt suurepärast taset. Eile tõusis Björndalen Pokljukas 10 km sprindis teisena poodiumile. Puhtalt lasknud norralasest näitas paremat minekut vaid sakslane Simon Schempp, kes edestas puhta laskmise juures Björndalenit 15,2 sekundiga. Kolmas oli venelane Jevgeni Garanitšev. Parima eestlasena lõpetas Kauri Kõiv võistluse 65. kohal. 

Kangur liitus taas Varesega

Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur sõlmis eile taas lepingu Itaalia kõrgliigas mängiva Varesega. Kangur on Vareses varem mänginud aastatel 2010–2012 ning 2014–2015. Sel sügisel mängis ta lühiajalise lepingu järgi Hispaanias Vitoria Laborali meeskonnas, kuid novembri lõpus lõppenud lepingut Eesti koondise kapteniga ei pikendatud. Eestlast oodatakse Itaalias väljakule juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles