Võidusammast valmistatakse ette valgustuse paigaldamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömehed paigaldavad võidusamba nurgaliiste.
Töömehed paigaldavad võidusamba nurgaliiste. Foto: Priit Simson

Möödakäijad võivad näha, et töömehed paigaldavad praegu Vabadussõja võidusambale uusi nurgaliiste, et olla lähiajal valmis firma KH Energia-Konsult valguslahenduse paika panemiseks.

Nende tööde raames paigaldati selle nädala jooksul samba külge uute, parandatud kinnituskonstruktsioonidega nurgaliistud.

Kaitseministeerium töötab pressiesindaja Peeter Kuimeti sõnul pidevalt erinevate koostööpartneritega, et saavutada võidusamba garantiitöödes suurim töökindlus ja parim tulemus.

«Praegu oleme garantii- ja hooldustööde tegemisel võtnud seisukoha, et teavitame avalikkust tehtud töödest alles pärast nende lõplikku valmimist,» ütles Kuimet.

Järgmine suurem töö võidusamba juures on valguslahenduse paigaldamine. Sellega saab algust teha pärast seda, kui kaitseministeeriumi ja Tallinna Tehnikaülikooli eksperdid on KH Energia-Konsuldi projektile oma heakskiidu andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles