Rosimannus Autorollost: silmamoondus ja advokaatide ilutulestik

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus
Rain Rosimannus Foto: Tairo Lutter

Ettevõtja ja poliitik Rain Rosimannus ütleb usutluses Postimehele, et tema ainus seos abikaasa Keit Pentus-Rosimannuse isa firma Autorolloga oli perekondlik ning firma asjaajamise vastu pole ta kunagi huvi tundnud.

- Teie abikaasa Keit Pentus-Rosimannus on olnud oma isa firma pankroti teemat kommenteerides suhteliselt napisõnaline. Miks teie otsustasite suu puhtaks rääkida?

Esiteks polnud Keidul midagi eriti rääkida, tema teab Autorollo asjadest veel vähem kui mina. Minagi tean üksnes niivõrd, kuivõrd Väino (Pentus) meile pere ühistel söömaaegadel tahtis rääkida. Või kuivõrd ta minult abi küsida söandas. Mida juhtus nende kümne aasta jooksul, mil Väino Autorollos töötas ja mina tema pere liige olin, väga harva. Aga teiseks ja kõige olulisemana: mul sai kõrini sellest ühepoolsest sopaloopimisest, mille miljonär (Teet) Järvekülg ja tema palgatud kurikuulus Lextal meie pere suunas kolme aasta jooksul on korraldanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles