Aasta suurim kõnemees oli riigikogus Stalnuhhin

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Stalnuhhin.
Mihhail Stalnuhhin. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogu sügisistungjärgul pidas kõige rohkem kõnesid Keskerakonna fraktsiooni liige Mihhail Stalnuhhin.

Stalnuhhin esines riigikogu ees kõnega 48 korral, selgub riigikogu statistikast.

Aktiivsemad kõnemehed olid veel EKRE fraktsiooni esimees Martin Helme, kes tegi 45 sõnavõttu, samuti Keskerakonna fraktsiooni liige Märt Sults, Vabaerakonna fraktsiooni liige Jüri Adams, EKRE esimees Mart Helme, Keskerakonna fraktsiooni liige Tarmo Tamm, Vabaerakonna fraktsiooni esimees ja erakonna juht Andres Herkel, sama fraktsiooni aseesimees Andres Ammas, Keskerakonna fraktsiooni juht Kadri Simson ja Reformierakonna fraktsiooni kuuluv Kalle Laanet.

Mitte ühtegi kõnet ei pidanud Reformierakonna fraktsioonist Anne Sulling, Terje Trei ja Eerik-Niiles Kross, IRList Helir-Valdor Seeder ja Juhan Parts, Keskerakonna fraktsiooniga hiljuti liitunud Oudekki Loone ning EKRE esindaja Raivo Põldaru.

Kõige jutukam ehk kõige suurem küsimuste küsija ja kõnede pidaja oli kokku arvestatuna keskerakondlane Tarmo Tamm, kes küsis 144 küsimust ja pidas 32 kõnet.

Kõige agaram küsimuste esitaja oligi Tarmo Tamm, järgnesid enam kui sada küsimust esitanud Andres Ammas, Märt Sults, Peeter Ernits, Martin Helme, Andres Herkel, Valeri Korb ning Jaak Madison.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles