Raimo Kägu märkab meeste seas levivat suslust

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Kägu
Raimo Kägu Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Ettevõtja Raimo Kägu tähelepanekuil on edukate meeste seas koduses elus maad võtmas suslus, mis on tingitud sellest, et nad on tööl pidanud liiga palju langetama olulisi otsuseid ja nende eest vastutama, mistõttu pereelus tõmbavad nad paratamatult tagasi.

«Kui oled otsustanud ja otsustanud ja võtnud palju koormust enda peale, siis tõmbadki kodus sussid jalga ja ütled: «Jaah, olen nõus, olen nõus...»,» kirjeldas Kägu intervjuus homme ilmuvale Postimehe nädalalõpulisale Arter. «Kui süüdet enam ei ole, siis lased jala sirgu ja oledki suss, ütled: «Mhmm... jah... jah...».»

Kägu on enda sõnul korduvalt näinud, kuidas pealtnäha vinge mees astub ruumi ning sussid lohisevad tal ees ja taga. «Ta saab sellest aru, ja tal ei ole sellega probleemi,» kinnitas Kägu. Ta on märganud, et tavaelus lasevad paljud mehed südamerahus naistel otsuseid langetada. Just sellist olukorda, kui mees on töisest vastutuskoormast tühi, et kodus uut vastutuskoormat oma õlule võtta, nimetabki ta meeste susluseks.

«Minu arust on ilus vaadata perekond Rüütlit,» tõi Kägu näite, «kus Ingrid avalikult ruulib ja Arnold lihtsalt seisab ja hoiab suud kinni.»

Homses Arteris räägib Kägu pikemalt, milline saatus tabab neid naisi, kes iga hinna eest juhirolli pürgivad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles