Õpilasliit sai uued juhid

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Õpilasesinduste Liidu liikmed Edgar Rootalu (vasakult), Susanna Paeväli, Kristo Peterson ja Sille Lukk.
Eesti Õpilasesinduste Liidu liikmed Edgar Rootalu (vasakult), Susanna Paeväli, Kristo Peterson ja Sille Lukk. Foto: Peeter Langovits

Eesti Õpilasesinduste Liidu (EÕEL) juhatus valis uueks esimeheks Edgar Rootalu, kuna senine esimees Kristo Peterson avaldas soovi tagasi astuda ja juhatusest lahkuda.

«Jätkan 2010.a tegevuskava täitmist ja õpilasliikumise valmistumist riigikogu valimisteks,» sõnas EÕELi uus juhatuse esimees Edgar Rootalu pressiesindaja vahendusel.

EÕELi tegevuskava järgi on tänavu sügiseseks ja tulevase kevade prioriteediks õpilaste jaoks oluliste seisukohtade ja ettepanekute tutvustamine erakondadele ning 29. oktoobril kinnitatud EÕELi riigikogu valimiste platvormis «Õpilaste Eesti 2015» esitatud seisukohtade põhjal haridusteemalisse avalikku arutellu panustamine.

Lisaks esimehele, valiti EÕELi juhatuse uus aseesimees, kelleks sai Susanna Paeväli.

Vastavalt EÕELi põhikirjale valib liidu juhatuse liikmed liikmete üldkoosolek. Juhatus otsustab oma vastutusvaldkonnad ning valib enda seast esimehe ja aseesimehe.

Eesti Õpilasesinduste Liit on vabatahtlik demokraatlik ühendus, mis ühendab Eesti üld-, kutse- ja erihariduskoolide õpilasesindusi. EÕELi on suurim õpilaste esindusorganisatsioon Eestis, esindades oma liikmete kaudu üle 100 000 õpilase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles