Aasta rahvaliitlaseks valiti Riina Kull

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torma vallavanem Riina Kull.
Torma vallavanem Riina Kull. Foto: Margus Ansu

Rahvaliidu kongress tunnustas aasta rahvaliitlase tiitliga erakonna aseesimeest, haridus-, teadus- ja kultuuripoliitika toimkonna juhti ning Jõgeva maakonnaühenduse esimeest Riina Kulli silmapaistva panuse eest erakonna regionaalpoliitika kujundamisel ning avalikkusele tutvustamisel. 


Torma vallavanemana usub Riina Kull, et ühe või teise paiga elujõudu peegeldab eriti hästi see, kuidas suhtuvad kodukohta noored – kas nad peavad sellest lugu ja tahavad tuleviku kodupaigaga siduda. Ja et nad seda tahaksid, see on Kulli arvates suuresti meie riigi valitsejate teha, teatas Rahvaliidu pressiesindaja.

«Olles Eesti poliitikas rahvuslik-konservatiivsete väärtuste kandja, on meie kohus seista ühiskonna kui terviku arengu eest, mis tähendab tööpuuduse leevendamist tööturu ümberkorraldamise kaudu, investeerimist haridusse, ettevõtluse ja rahvuskultuuri toetamist, maaelu väärtustamist,» ütles Kull.

«Eesti on väike riik, kus iga inimene väärib tähelepanu ja toetust. Rahvas ei saa olla mingite kaugete ja suurte eesmärkide saavutamise vahendiks,» lisas ta.

Riina Kull on Rahvaliidu Jõgeva-, Tartu ja Lääne-Viru maakonnaühenduse poolt ka tänasele kongressile esitatud erakonna aseesimehe kandidaadiks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles