Valner: Reformi- ja Keskerakond on väga sarnased

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar ja Andrus Ansip..
Edgar Savisaar ja Andrus Ansip.. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Ajakirjanik Sulev Valner leidis, et Reformi- ja Keskerakond on oma poliitikategemise stiililt väga sarnased parteid.

«Reformierakonna ülisuur toetus ei näita ju seda, et inimesed vaimustuksid Reformierakonnast, vaid nad lihtsalt ei leia kedagi paremat valida,» leidis Valner Vikerraadio saates «Rahva teenrid».

«Rasketes majandusprobleemides valijad ei näe lihtsalt alternatiivi, suurim opositsioonijõud – Keskerakond – pole neid selles veennud, et suudaks paremini asju ajada,» sõnas ta.

«Kesk- ja Reformierakond on ju  väga sarnased, see nädal läbi ööistungite protestis Keskerakond Reformierakonna riigijuhtimisstiili vastu, ja väga õigesti protestis. Aga kust Reformierakond selle stiili võttis? Keskerakonna Tallinna linnavalitsemise stiilist!» leidis Valner.

«Reformierakond tükk aega juba tegutseb nii, nagu oleks neil rahva ainumandaat olemas,» sõnas ta.

«Ma ei tõttaks seda protsenti üle tähtsustama, sest konkureeriv uuring nii suurt Reformierakonna toetust ei kinnitanud, mõlemad näitasid, et väga-väga suurt hulk inimesi pole veel otsustanud ning ilmselt nemad otsustavaks saavadki,» leidis ajakirjanik Heidit Kaio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles