Postimehe aasta parimad videod ja fotod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe aasta foto ja spordifoto I koht: karjääri lõpetanud jalgpallur Raio Piiroja pärast viimast mängu koondise riietusruumis.
Postimehe aasta foto ja spordifoto I koht: karjääri lõpetanud jalgpallur Raio Piiroja pärast viimast mängu koondise riietusruumis. Foto: Tairo Lutter

Postimehe Aasta Foto žürii esimees Sigrid Kõiv koos Postimehe teostusgrupi juhataja Ellen Laaguse, Virumaa Teataja peatoimetaja Aarne Mäe ning vabakutseliste fotograafide Raigo Pajula ja Raul Meega valisid aasta parimaks pildi garderoobis oma jalgpallurikarjääriga hüvasti jätvast Raio Piirojast. Aasta parima pildi tegi Tairo Lutter.

Aivar Reinapi juhitud žürii valis aasta parimateks videolugudeks Jaanus Lensmenti ja Joosep Värgi reportaaži Keskerakonna kongressist ning Helen Mihelsoni, Sander Ilvesti, Risto Berendsoni jt uuriva videoloo mehest, kes lubas seksi eest eksamitulemust muuta. Lisaks Aivar Reinapile olid žüriis veel Erki Berends ja Olle Mirme Kanal 2st ning Andres Haabu Äripäevast.

Postimehe videolood: loomingulised otsingud

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles