Raplamaal sai liiklusõnnetuses kolm inimest viga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna pärastlõunal põrkas Raplast umbes kilomeeter maad Türi poole kokku kolm autot, liiklusõnnetuse tagajärjel toimetati haiglasse kolm inimest.

Politsei sai teate Tallinna-Rapla-Türi tee 53. kilomeetril juhtunud liiklusõnnetuse kohta kell 15.05. Esialgsetel andmetel sõitis Türi suunas liikunud sõiduautole Audi tagant otsa teine sõiduauto Audi, mis seejärel põrkas kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Opel.

Õnnetuse põhjustas Audi roolis olnud 21-aastane Jürgo, kellel puudus vastava kategooria juhtimisõigus ja kes võis esialgsetel andmetel olla joobes. Juht toimetati haiglasse. Õnnetuses said viga ka Opelis sõitnud 44-aastane ja 74-aastane mees.

«Esialgsetel andmetel põhjustas õnnetuse joobes juht, kes sõitis ees liikunud sõiduautole tagant sisse,» ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment Postimehele. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab aga välja menetlus.

Liiklus oli sündmuskohal mitu tundi suletud, politsei korraldas ümbersõidu. Õnnetuspaigas oli politseinike sõnul tee libe.

«Ühtlasi tuletame liiklejatele meelde, et teeolud nõuavad juhtidelt suuremat ettevaatlikkust ja nii kiiruse kui ka sõiduvõtete valikul tuleb sellega arvestada,» toonitas pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles