Sõjaväepolitsei õppekompanii harjutab Nõmmel patrullimist

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõjaväepolitseinikud treening-lahinguvarustuses..
Sõjaväepolitseinikud treening-lahinguvarustuses.. Foto: Toomas Huik.

Põhja kaitseringkonna Vahipataljon korraldab 23.-24. novembrini Nõmmel sõjaväepolitsei kompanii kontrollharjutuse «Karujälg 2».

Harjutuse eesmärgiks on hinnata kompanii tegevust ja anda peagi reservi minevatele sõjaväepolitsei ajateenijatele reaalse patrulli kogemust asulatingimustes, vahendas kaitseväe peastaabi pressieisndaja.

Kokkuleppel linnaosavalitsusega liiguvad sõjaväepolitsei korrakaitsepatrullid Nõmmel alates 23. novembril kella 00.00st kuni 24. novembril kell 23.59ni.

Harjutusel osalevad ajateenijad ei kanna kaasas tulirelvi ning on varustatud helkurvesti ja vööga, millel on kumminui ja käerauad. Harjutuse käigus mängitakse ajateenijatele ette erinevaid hindamiseks sobivaid olukordi. Situatsioonide ettemängimisel arvestatakse tsiviilelanike rahu ja puutumatust.

Harjutusel osalevad kaitseväelased alustasid ajateenistust selle aasta jaanuaris ning lähevad reservi detsembri alguses. Hindamisharjutus annab tagasisidet nende sõjaväepolitseiniku oskuste kohta.

Põhja kaitseringkond ja Vahipataljon loodavad, et seni meeldiv ja konstruktiivne koostöö Nõmme linnaosavalitsusega jätkub ka tulevikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles