Pildid: rahvaesindaja Talve on hädas oma Dodge'i parkimisega

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liige Tanel Talve parkis täna pärastlõunal Tallinna kesklinnas Maakri tänaval parklas, olles hädas oma suure sõiduki mahutamisega teiste autode vahele.

Talve Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab on selliste mõõtmetega, et väiksemale parkimiskohale ei kipu sõiduk hästi ära ei mahtuma. Tootja andmetel on auto 5817 millimeetrit ehk üle 5,8 meetri pikk.

Talve ütles Postimehele, et parklasse sõitmise hetkel oli enamik parkimiskohtadest hõivatud ja tal polnud võimalik autot muud moodi parkida, kuna muidu oleks ta hakanud teisi autosid takistama.

Talve lisas, et Maakri tänava parklas ei ole parkimiskord liiklusmärkide või teekattemärgistusega kindlaks määratud, seega ei saa öelda, kes pargib parklas õigesti ja kes valesti. «Parkisin nii, et teisi sõidukeid mitte segada,» ütles Talve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles