Simson mõistis Dmitrijevi käitumise hukka

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson mõistis hukka fraktsiooni liikme Dmitri Dmitrijevi otsuse istuda alkoholijoobes autorooli.

«Minu hinnangul ei ole Dmitri Dmitrijevi käitumisele mingit vabandust ega õigustust. Alkohol ja autojuhtimine kokku ei käi ning selles küsimuses valitseb nulltolerants,» vastas Simson Postimehe Keskerakonna fraktsioonile saadetud kommentaaripalvele.

Simson lisas, et kuigi parlamendis jätkamine on iga saadiku isiklik otsus, mille ta langetab enda valijate soovide põhjal, siis nad võtavad antud küsimuse esmaspäevasel fraktsiooni koosolekul arutluse alla.

Riigikogu keskfraktsiooni liige ja endine Kiviõli linnapea Dmitri Dmitrijev sõitis üleeile öösel Harjumaal Pedase külas kriminaalses joobes roolis olles oma autoga teelt välja vastu kändusid.

Dmitri Dmitrijev ütles, et ta tunneb kahetsust ja palus vabandust tekkinud olukorra pärast. Dmitrijev põhjendas juhtunut sellega, et Keskerakonna fraktsiooni koosviibimise käigus tekkis tal konflikt fraktsioonikaaslasega, mistõttu soovis ta aja maha võtta ja probleemist mõneks ajaks eemalduda.

Postimees on varem kirjutanud, et Dmitrijev kuulub fraktsioonis nn Edgar Savisaare pooldajate leeri.

Loe lisaks: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles