Jalakäijatele suletakse läbipääs Vabaduse väljaku ehitusplatsilt

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalakäijad Vabaduse väljakul.
Jalakäijad Vabaduse väljakul. Foto: Peeter Langovits

Alates teisipäeva hommikust kell 10 suletakse jalakäijate läbipääs Vabaduse väljaku ehitusplatsilt ning inimesed ei pääse enam piki Harju tänavat Kaarli puiestee äärde.

«Kui siiani said jalakäijad Harju tänavalt otse üle Vabaduse väljaku Kaarli puiestee jalakäijate tunnelini, siis alates teisipäevast, 23 septembrist kella 10-st hommikul senine liikumiskoridor suletakse,» teatas Raepressi vahendusel Tallinna abilinnapea Taavi Aas.

«Harju tänava poolt saavad jalakäijad Vabaduse väljaku ühissõidukite peatusesse ja sealt edasi jalakäijate tunnelini minnes ringi kohvik Moskva, Kunstihoone ja Jaani kiriku eest,» lausus abilinnapea.

Alates 15. oktoobrist suletakse Kaarli puiesteel ja Vabaduse väljakul liiklus tavatranspordile. Autoliiklus suunatakse alates 15. oktoobrist ümbersõidule Balti jaama või Suur- Ameerika tänava kaudu. Ajutise liikluslahenduse skeemid on sarnased suvel juba kasutatud ümbersõidu marsruutidega

Ühissõidukid suunatakse alates 15. oktoobrist Kaarli puiestee linnast väljuvale suunale. Selleks ehitatakse trollibusside kontaktliin ka kesklinna suunas liikuvatele trollidele. Trolliliinide ümbertõstmise käigus rajatakse ka tagasipöörde kontaktliin ümber Kaarli kiriku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles