Muhulased ei mahu pühapäeviti Tartu bussi peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS SEBE buss. Foto illustratiivne
AS SEBE buss. Foto illustratiivne Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Nädalavahetusel Tartust kodus käivad muhulased jäävad vabade kohtade puudumise tõttu pühapäeva õhtul Kuressaare-Tartu liinibussist maha ning ei jõua seetõttu esmaspäeva hommikuks ülikoolilinna tagasi.

«Varem sõitis Sebe buss reedeti ja pühapäeviti kahekorruselise bussiga, siis mahtusid soovijad enam-vähem peale, kuid nüüd on nii, et pühapäevaõhtune Sebe buss võtab heal juhul peale vaid mõned reisijad,» rääkis 50-aastane muhulane Anu, kelle sõnul on kõige suuremateks kannatajateks Tartu vahet sõitvad tudengid, kirjutas Meie Maa.

Möödunud pühapäeval mahtus Liiva peatusest Sebe bussile Anu sõnul kuus inimest, kuigi soovijaid oli vähemalt 12, ja läinud esmaspäeval lehvitas Sarbussi väikebussi juht käega, andes mõista, et vabu kohti ei ole.

AS Sebe kommertsliinide direktor Toivo Leht tõdes, et Kuressaarest kell 15.30 väljuvale bussile ei ole sügisel mõningatel pühapäevadel Muhumaa peatustes üksikud sõita soovijad peale mahtunud ja ilmselt tuleb kaalumisele, et suurema nõudlusega päevadel oleks käigus mahukam buss.

ASi Sarbuss juht Taavi Tuisk ütles, et viimased kaks nädalat on nende väikebuss Kuressaare-Tartu liinil täis olnud ja järgmisest nädalast hakkab esmaspäeviti sõitma suur buss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles