Seli pole esitanud avaldust kaubanduskoja juhatusest tagasiastumiseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli
Neinar Seli Foto: SCANPIX

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juhatusse kuuluv Neinar Seli ei ole esitanud avaldust juhatuse liikme kohalt tagasiastumiseks.

«Kaubanduskoja põhikirja järgi on juhatuse liikmel õigus juhatuse liikme kohalt tagasi astuda, esitades sellekohase kirjaliku avalduse juhatuse korralisele istungile rahuldamiseks. Kõik muud tingimused juhatuse liikmetele tulenevad mittetulundusühingute seadusest,» ütles Eesti Kaubandus-Tööstuskoja juht Mait Palts. «Hetkel ühtegi avaldust juhatuse liikme kohalt tagasiastumiseks ei ole esitatud,» lisas ta.

Riigikohtu kriminaalkolleegium leidis detsembri alguses, et Seli on süüdi korruptsioonivastases seaduses kehtestatud toimingupiirangu rikkumises. Kolleegium rahuldas osaliselt Neinar Seli kaitsja kassatsiooni ja muutis maa- ning ringkonnakohtu otsuse põhjendusi, kuid nõustus lõppjäreldusega, et Seli on talle süüdistuses ette heidetud korruptsioonikuriteo toime pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles