Lätis liiklusõnnetuses sai viga kinnisvarafirmade liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKFLi tegevdirektor Tõnis Rüütel.
EKFLi tegevdirektor Tõnis Rüütel. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eile Lätis juhtunud rängas liiklusõnnetuses sai viga Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor Tõnis Rüütel, kes viibis samas autos avariis hukkunud ettevõtja Mati Heinsariga.

Eile keskpäeval juhtus Lätis liiklusõnnetus, milles sai surma Eesti ehitus- ja kinnisvaraettevõtja ning motospordi toetaja Mati Heinsar.

Avarii juhtus Liepaja-Riia maantee 79. kilomeetril, mis asub Blīdene vallas Brocēni piirkonnas, vahendas uudisteportaal tvnet.lv LETAt. Kohaliku politsei teatel sõitis haagisega traktor otsa sõiduautole Mercedes-Benz. Kokkupõrke tagajärjel hukkus Mercedes-Benzi juht, 1965. aastal sündinud Mati Heinsar. Portaali teatel sai 1955. aastal sündinud kaasreisija, kes on samuti Eesti kodanik, vigastada.

Kannatada said ka traktori juht ning kaasreisija.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidust kinnitati Postimehele, et teine autos viibinud Eesti kodanik on ettevõtja ja Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juht Tõnis Rüütel, kes viibib hetkel Lätis haiglas. Samas pole teada, kui tõsine tema seisund on.

Tõnis Rüütel on Eesti Kinnisvarafirmade Liidu tegevdirektor, Eesti Hasartmängude Korraldajate Liidu juhatuse liige ja inforegistri andmetel ka infobüroo Firmus OÜ juhatuse liige.

Copy
Tagasi üles