Järvamaal sõitsid kaks autot otsa veoki koormast kukkunud palkidele

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus.
Õnnetus. Foto: Kaspar Pokk / Kanal 2

Järvamaal Türi vallas Jändja kandis kukkus õhtul kella 18.30 paiku paberipuud vedanud veoki haagiselt osa koormast maha, mistõttu kaks autojuhti lõhkusid oma masina, inimesed õnnetuses vigastada ei saanud.

Pärnu-Rakvere maanteed mööda Türi poole liikunud Scania metsaveoki koormakinnitus ketid läksid katki, juht seda ei märganud ning puud kukkusid maanteele. Samal ajal, kui palgikoormaga veok pargiti mõned kilomeetrid eemale tankla parklasse, sõitsid kaks autojuhti oma masinad puruks.

Türi poolt Pärnu poole liikunud BMWl läks katki esimene põrkeraud ning parempoolsed rehvid ja veljed. Ka Pärnu poolt tulnud Seatil purunesid parempoolsed veljed koos rehvidega, lisaks karter.

Õnnetusest anti veokijuhile teada, mees käis avariiliste autode juures ning nende juhtidega täideti kindlustuspaberid. Maanteel sõitnud inimesed ja päästjad lükkasid maha kukkunud puud tee äärde.

Ükski inimene vigastada ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles