Poliitikaarvustus: Isamaa 2.0

Joosep Värk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi esimees Margus Tsahkna rääkis, et eestlasi ei tohi rahvusena piirata meie territoorium ning erinev emakeel või usk ei välista eestlaseks saamist.
IRLi esimees Margus Tsahkna rääkis, et eestlasi ei tohi rahvusena piirata meie territoorium ning erinev emakeel või usk ei välista eestlaseks saamist. Foto: Jaanus Lensment

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees Margus Tsahkna pidas laupäeval Tallinnas Kultuurikatlas erakonna visioonikonverentsil kõne teemal, kuidas peaksid Eesti ja IRL edasi minema.

Jutu sees mainis Tsahkna hoogsaid ideid, millest inspireerituna otsustasin seekord teha midagi pöörast: jätta kõrvale kõik sellise ürituse kajastamiseks sobivad ajakirjandusžanrid (uudis, reportaaž, arvamus) ja kirjutada hoopis arvustuse. Miks just arvustuse? Arvan, et see vorm lihtsalt sobib kõige paremini ja mida muud kui etendused sedasorti üritused ikka on.

Niisiis, arvustus. Jooksval poliitikahooajal oli see minu teine poliitiline etendus (esimene oli Keskerakonna kongress).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles