Vabaerakond aitaks IRLil maailmavaadet otsida

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külliki Kübarsepp
Külliki Kübarsepp Foto: Erakogu/Valgamaalane

Vabaerakonna aseesimehe Külliki Kübarsepa (pildil) sõnul ei olnud Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimehe Margus Tsahkna nn maailmavaatekõnes rohkem üllatusi kui see, et kusagilt kaevati välja Tõnis Lukase idee aastast 2007 saavutada poolteist miljonit eesti keele kõnelejat maailmas.

«Vabaerakonnal on hea meel, et IRL alustas maailmavaate otsingutega. Mõtete korrastamine on kasuks igale erakonnale. Detsembris kinkis jõuluvana meile riigikogus maailmavaate otsimiseks luubi. Kuna nüüd on Vabaerakonna suund juba selgeks räägitud – see on vabadust, vastutust ja kogukondi väärtustav inimkeskne paremtsentrism –, siis oleme valmis selle luubi nüüd IRLile edasi kinkima,» sõnas Kübarsepp pressiteate vahendusel.

«Tsahkna välja toodud kesktee leidmise vajadus on sümpaatne, agressiivsete äärmuste ajastul on vaja, et vabad ühiskonnaliikmed suudaksid leida tasakaalukaid lahendusi. Äärmuslus lammutab koostööd Euroopas ja see on Eestile ohtlik,» sedastas riigikogusse kuuluv poliitik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles