Täna paigaldati Tallinna-Pärnu maanteele neli kiiruskaamera kabiini

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul paigaldati Tallinna-Pärnu maantee Pallika küla ja Pärnu-Jaagupi vahelisele lõigule neli kiiruskaamera kabiini, ülejäänud neli on plaanis paigaldada homme hommikul.

Kaamerate testimiseks ja seadistamiseks on aega planeeritud orienteeruvalt üks nädal, vahendas maanteeameti pressiesindaja.

Testimisega alustatakse alates tuleva nädala esmaspäevast. Kaamerate käivitamisest koos trahvimisega teavitatakse täiendavalt ning eelnevalt paigaldatakse maanteele automaatkontrollist teavitavad märgid.

Asukohtade valimisel on silmas peetud inimkannatanutega liiklusõnnetustega statistikat viimase viie aasta jooksul, liiklussagedust, sõidukite kiirusi sel lõigul, elektri kättesaadavust ja kohalikke olusid. Teelõikudele paigaldatakse automaatkontrollist teavitavad liiklusmärgid.

Täna paigaldatud kabiinid asuvad Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 92,4. kilomeetril ja 92,8. kilomeetril Pärnu maakonnas, Halinga vallas, Pallika külas ning 100,4. ja 100,8. kilomeetril Pärnu maakonnas, Halinga vallas, Pärnu-Jaagupi alevis.

Homme paigaldatavad kabiinid paiknevad Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 103. kilomeetril Pärnu maakonnas, Halinga vallas, Loomse külas, 120,3. kilomeetril Pärnu maakonnas, Sauga vallas, Nurme külas ning 137,8. ja 141,4. kilomeetril Pärnu maakonnas, Tahkuranna vallas, Reiu külas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles