Rahumägi: Elmar Vaher ei ole poliitik, vaid politseinik

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu kahte eelmisse koosseisu kuulunud turvaettevõtja Jaanus Rahumägi.
Riigikogu kahte eelmisse koosseisu kuulunud turvaettevõtja Jaanus Rahumägi. Foto: Toomas Huik

Endine riigikogu liige Jaanus Rahumägi (RE) arvab, et politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaherile on teda kahtlastes ostudes süüdistades liiga tehtud ja teda ei peaks kohtlema nagu poliitikut.

«Elmar Vaher ei ole poliitik, vaid politseinik ja politseinik teeb asju nii nagu ta vajalikuks peab, mitte nii, kuidas see kellelegi võib tunduda,» ütles Rahumägi ERRi uudisteportaalile.

Rahumägi ei näe Vaheri kõrvaklappide ostus probleemi. «Kui poliitikule võiks selliseid asju ette heita, siis politseidirektorile... see läheb natuke liiale,» arvas ta.

«Tuleb tunnistada, et politseidirektoril on selliseid olukordi, kus ta peab saama informatsiooni sellisel moel, kus kõrvalised isikud ei saa seda kuulata,» kommenteeris Rahumägi ja lisas, et kui keegi üritab vastupidist väita, siis see on diletantlik ja vale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles